Sales Manager Bouw

Wie zoeken we?

Zonder drempelvrees stap jij naar de klant met een pure interesse en affiniteit voor de bouwwereld. Jij weet klanten Roval-minded te krijgen en kan daarmee ons totaalspectrum aan innovatieve oplossingen en aluminium producten aan de man brengen bij dakdekkers, gespecialiseerde bouwmarkten en aannemers. Het Belgische salesteam bestaat momenteel uit twee: een Business Unit Manager en een Sales Manager. Wij zijn op zoek naar onze derde musketier om samen met hun de Belgische markt te veroveren.

Jij bent verantwoordelijk voor de regio Oost: Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Daarom is de Franse talenkennis zeker een must.

Wie ben jij?

We zien een perfecte match bij iemand die een afgeronde Bachelor heeft, bij voorkeur in de commerciële richting en enkele jaren ervaring in een buitendienst functie. Je kan tekening lezen. Je werkt oplossingsgericht, resultaatgericht en klantgericht en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Op jouw persoonlijke manier weet jij de behoeften van de klant zeer goed in kaart te brengen. Je bent gedreven, maar weet ook goed in te schatten wat jouw inzet betekent voor je collega’s.
Door jouw maturiteit heb je een grote mate van zelfstandigheid en ruimte om zelf te bepalen hoe je je resultaten realiseert. Daar tegenover staat dat je ook verantwoordelijkheid neemt, dat je initiatief toont in het zoeken van verbinding en transparant bent over je aanpak en (tussentijdse) resultaten.

Mr en Mrs Perfect bestaan niet.
Maar goed: niemand is perfect. Beschik jij over andere competenties? Andere ervaring? We zijn niet op zoek naar de perfecte, niet-bestaande kandidaat! Je moet wel matchen met ons DNA en beschikken over de juiste drive.

Als je technische affiniteit hebt en een portie gezond verkoopvermogen, dan leren wij je ons vak graag. Jouw gedrevenheid, je zin om te werken en je leergierigheid zijn voor ons veel belangrijker!

 

Wat hebben we jou te bieden?

Jouw inwerkplan ligt al klaar. Je leert snel alle onderdelen van Reynaers en Roval kennen. Je leert alle disciplines in de organisatie kennen: je kijkt mee met de productie, leert de ins en outs bij de expeditie, gaat mee inmeten met de monteurs, gaat mee met onze Nederlandse en onze Belgische vertegenwoordigers, we introduceren je op het hoofdkantoor van onze moederorganisatie Reynaers in Duffel etc. Systemen, programma’s en projecten leer je met on-the-job trainingen en waar nodig ondersteunen wij je met externe opleidingen. Zo helpt jouw inwerkperiode je om succesvol te worden in je functie en onze organisatie.
Na deze intensieve inwerkperiode in Helmond, kan je zowel vanuit thuis als vanuit kantoor Duffel (België) werken. Daarnaast ben je gemiddeld twee keer per maand op ons kantoor in Helmond (Nederland).
Reynaers & Roval bieden een open cultuur met een enthousiast team. Het pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is uitstekend.

Wat is ons DNA?

Wij werken met dynamische, korte communicatielijnen en een zakelijke openheid. Je krijgt de ruimte om je capaciteiten verder te ontwikkelen door middel van zowel opleidingen als on-the-job trainingen. Uitmuntendheid is een van onze kernwaarden. Die zie je terug in wat wij voor onze werknemers doen en vraagt ook een grote betrokkenheid van onze medewerkers naar hun werk.

Gezondheid en een duurzame werkomgeving zijn belangrijk bij ons. Vanzelfsprekend krijg je een ergonomische en veilige werkplek. Achter jouw zit-sta werkplek kun jij zelfs lekker fietsen of werken aan verbetering van je houding op een zitbal.

Maar er is meer:

  • Gratis fruit;
  • Bedrijfsfitness;
  • Bewegen onder werktijd;
  • Duurzame inzetbaarheidsworkshops;
  • Actieve personeelsvereniging;
  • Leuke themadagen, zoals bv. Veiligheidsdag;
  • MVO-dag;
  • En echt heel veel opleidingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?

Twee merken onder één dak. Reynaers B.V. en Roval Aluminium B.V. zijn onderdeel van de internationale Reynaers Group (hoofdzetel België) die aluminium systemen ontwikkelt en verkoopt voor ramen, deuren, gevels en daken. Roval Aluminium (hoofdzetel Nederland) is marktleider in haar werkgebied. Het productassortiment van deze totaalleverancier bestaat uit een gevarieerd gamma architectonische dakranden, hoogwaardige muurafdeksystemen, waterslagen, balusters en bijzondere custom design-mogelijkheden. Wereldwijd behoren beide organisaties tot de A-merken op het gebied van aluminium systemen. Een gebundelde kracht met als motto Together for Better!

Apply nowSend info to your mailbox