Management Assistent

Together for Better, bouw jij mee aan ons familiebedrijf? 
Versterk ons team als

Management Assistent (Fulltime)

Hou jij ervan om te multitasken en blijft die glimlach daarbij op je gezicht? Zijn plannen en organiseren jouw tweede natuur? Vind je het leuk om bezig te zijn met interne communicatie en evenementen? Neem dan snel contact op. Jouw uitgebreide inwerkplan met opleidingen en praktische trainingen ligt al voor je klaar.

 

Wie ben jij?

Als Management Assistant sta jij, samen met de overige drie teamleden van het Secretariaat, klaar om de directie en andere collega’s in de organisatie te ondersteunen. Jij weet steeds voor jezelf een gezonde balans te houden tussen collega’s helpen en ontzorgen, resultaten behalen en je eigen planning. Geen dag is hetzelfde en een week laat zich niet altijd vooraf plannen. Daarom moet je stevig in je schoenen staan en het nodige aanpassingsvermogen hebben.

Binnen de jaarplanning van het Secretariaat krijg jij een grote mate van zelfstandigheid om zelf je taken in te vullen. Daar tegenover staat dat je ook verantwoordelijkheid neemt en transparant bent over je aanpak en resultaten. 

In deze spilfunctie ondersteun je de hele organisatie. Ieder teamlid heeft zijn eigen disciplines en verantwoordelijkheden. Je vormt de back-up voor je collega’s van het Secretariaat. Er is volop werk. Daarom zoeken we iemand die fulltime aan de slag wil.

Hoe ziet jouw job eruit?

 • Een en al dynamiek! Dat verzekeren we jou. Daarom zoeken wij een enthousiaste duizendpoot, die energie krijgt van de breedte van de functie. Van het beantwoorden van de telefoon tot het klaarzetten van lunches, en van het boeken van reizen tot het beheren van ons intranet. 
 • Je schakelt voortdurend tussen het ondersteunen van je collega’s, de operationele uitvoering van de secretariaatswerkzaamheden en uitdagende projecten. 
 • Je zult je niet vervelen. Jij krijgt afwisselende projecten waarbij je intern evenementen organiseert en je eigen creatieve ideeën kunt inbrengen. Jij leidt het evenement van idee tot evaluatie in goede banen. Wat zijn jouw plannen voor de volgende personeelsbijeenkomst, interne training of nieuwe themadag?
 • Als interne communicatiespecialist ben je ook in woord het gezicht van ons bedrijf. Ons professionele marketingteam ondersteunt je daarbij. Jouw berichten blinken uit door positief en actief taalgebruik.
 • Iedere collega maakt voor jou een verschil! Je ondersteunt zowel de directie als overige medewerkers. Jij weet snel vertrouwen op te bouwen en hebt integriteit hoog in het vaandel staan.
 • Als onderdeel van het Secretariaat beheer je agenda’s, ben je altijd op de hoogte van actuele afspraken en besluiten en ga je hier discreet mee om. Kortom je bent een stabiele factor binnen een hectische omgeving.
   

Wat verwachten wij?

De perfecte kandidaat weet van aanpakken, legt makkelijk contact en geniet van elk facet van de secretariaatstaken. Deze persoon beschikt over een gezonde dosis organisatietalent en uitstekende schrijfvaardigheden. Het is een stevige gesprekspartner met HBO werk- en denkniveau die zijn/haar mannetje weet te staan in een dynamisch bedrijf. 


Mr en Mrs Perfect bestaan niet.

Maar goed: niemand is perfect. Beschik jij over andere competenties? Andere ervaring? We zijn niet op zoek naar de perfecte, niet-bestaande kandidaat! Je moet wel matchen met ons DNA en beschikken over de juiste drive. 

Wie zijn wij?

Wij zijn twee merken onder één dak. Reynaers B.V. en Roval Aluminium B.V. zijn onderdeel van de internationale Reynaers Group die aluminium systemen ontwikkelt en verkoopt voor ramen, deuren, gevels en daken. Wereldwijd behoort de organisatie tot de A-merken op het gebied van aluminium gevelsystemen en dakoplossingen. Vanuit Helmond ondersteunen Reynaers en Roval architecten, aannemers, gevelbouwers en dakdekkers in heel Nederland, met een enthousiast team van ruim honderd mensen. 

Wat is ons DNA?

Gezondheid en een duurzame werkomgeving zijn belangrijk bij ons. Vanzelfsprekend krijg je een ergonomische en veilige werkplek. Achter jouw zit-sta werkplek kun jij zelfs lekker fietsen of werken aan verbetering van je houding op een zitbal. 

Maar er is meer:

 • Gratis fruit;
 • Bedrijfsfitness;
 • Bewegen onder werktijd;
 • Duurzame inzetbaarheidsworkshops;  
 • Actieve personeelsvereniging;
 • Leuke themadagen, zoals bv. Veiligheidsdag;
 • MVO-dag;
 • En echt heel veel opleidingsmogelijkheden.

Reynaers is niet alleen in haar producten vooruitstrevend en vernieuwend. Wij werken met dynamische, korte communicatielijnen en een zakelijke openheid. Je krijgt de ruimte om je capaciteiten verder te ontwikkelen door middel van zowel opleidingen als on-the-job trainingen. Uitmuntendheid is een van onze kernwaarden. Die zie je terug in wat wij voor onze werknemers doen en vraagt ook een grote betrokkenheid van onze medewerkers naar hun werk. 

Wat mag je van ons verwachten?

Jouw inwerkplan ligt al klaar. Je leert snel alle onderdelen van Reynaers en Roval kennen. Tijdens jouw eerste werkweken kijk je mee met de werkzaamheden van jouw teamleden. Maar je loopt ook een dag mee in de Productie en neemt een kijkje op diverse afdelingen op kantoor. Zo helpt jouw  inwerkperiode je om succesvol te worden in je functie en onze organisatie.

Reynaers & Roval bieden een open cultuur met een enthousiast team. Het pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is uitstekend.

Enthousiast? Meer weten? Neem dan snel contact op

Contact: Conny Henkens | HR Manager | +31 (0)492 56 10 41 en +31 (0)6 - 153 57 803 

Apply nowSend info to your mailbox